Turen til Axat
Vandreferien gik i år til Axat i Sydfrankrig. En lille by som ligger 75 km. fra Middelhavet og syd for Carcasonne. Byen har ca. 700 indbyggere og overfor Hotel Axat hvor vi boede var der en købmand, en slagter og en bager. Desuden havde byen et apotek og en imponerende svømmepøl med rutsjebane. 
Hotellet er 200 år gammelt og meget hyggeligt eller som man ynder at sige:" det er autentisk". Værtsparret er danskere og de har ejet hotellet  i ca. 10 år. Gert laver guddommelig mad og Cheri sørger for gæsterne,  er guide for vandrerne,  arrangerer udflugter kort sagt er en blæksprutte.
Vi blev hentet i Montpellier af Cheri og kørte 3 timer i bus til Axat med et kort ophold ved en sluse på vejen, hvor vi fik en tiltrængt sandwich, som Gert havde lavet til os og dejlig kold rosé at drikke.
Så gik ugen med vandreture i Pyrenæerne, hvor vi fik de smukkeste udsigter, med udflugt til den charmerende by, Collioure ved Middelhavet og en tur til Carcasonne, hvor især den gamle by er meget turistet. Vi besøgte et osteri og var til vinsmagning og omvisning på en vingård.
Alt i alt en dejlig uge hvor vi i den grad blev forkælet med super god mad og masser af lokal vin, hvor nødningen bestemt ikke manglede. 
Rigtig god tur til næste hold, der skal afsted 17. september
Vibeke